Анализ на продукта, тоест пакетът Рипъл и мнения

Анализ на продукта, тоест пакетът Рипъл и мнения

Напоследък получаваме все повече съобщения, в които молите за мнение относно новия продукт на инвестиционния пазар – пакетът Рипъл. В отговор, днес решихме да анализираме този продукт и мненията, които събира в българското интернет пространство. Също така ще се опитаме накратко да опишем кои клиенти биха могли да се заинтересуват от пакета Рипъл.

 

Форми на инвестиционно обучение

Пакетът Рипъл е пакет за обучение, предназначен за хора, които се интересуват от инвестиции в криптовалути и по-специално криптовалутата Рипъл. Всички видове курсове в този сектор стават все по-популярни, което е отговор на нарастващото търсене на образователни материали в областите, свързани с инвестирането. Начинаещите инвеститори са все по-наясно, че инвестирането не трябва да започва без солидна теоретична основа, така че все по-често прибягват към всякакви видове курсове, подготвящи за първите инвестиции.

Има два основни вида обучение – стационарно и онлайн. Предимството на стационарното обучение е директният контакт със специалиста, провеждащ такъв курс. Също така служителите на някои компании могат да разчитат на финансиране на такова събитие от работодателя. От друга страна, онлайн обучението е по-удобно, не изисква допълнително време за пътуване и гарантира голямо количество материали, към които може да се върнем по всяко време – в случай на стационарно обучение това все още не е стандартът и участниците често използват само собствените си записки. Освен това всеки, който използва интернет, може да има достъп до онлайн обученията, докато обучението на място се провежда основно в големите градове. Пакетът Рипъл принадлежи към онлайн курсовете – както вече споменахме, това е по- удобната форма на обучение. Пакетът Рипъл се отличава от конкуренцията, тъй като към всеки един пакет безплатно се добавя криптовалутата Рипъл.

Ново на пазара? Образователен пакет с криптовалута

Образователният пакет с криптовалута е сравнително нов продукт на пазара. Целта на създателите е да насърчат закупуването на учебни материали чрез добавяне на безплатни единици криптовалута. Освен достъпа до платформата за обучение, съдържаща всички видове курсове, статии, уебинари и анализи, клиентите получават на тяхно разположение токени криптовалута, благодарение на които могат да приложат придобитите знания и да осребрят токените в момента, когато преценят, че това е добро инвестиционно решение.

Пакетите от този вид са по-скоро предназначени за начинаещи, за които това ще е първа инвестиция в криптовалута. Образователните материали изясняват инвестиционния процес, спецификата на инвестирането в токени и анализират отделните криптовалути от основи. Фокусирането върху основите е едно от най-големите предимства на образователния пакет за криптовалута – често специалистите, занимаващи се с криптовалути, изобщо не се интересуват от това да направят анализите си достъпни за други, освен за останалите специалисти, а безплатните онлайн материали обсъждат темата неправилно и често бегло или непоследователно.

 

Пакетът Рипъл, ново решение за начинаещи

След поръчка на Пакета Рипъл, пакетът се доставя по два начина. Цялата информация относно влизането в платформата за обучение, изтеглянето на материалите и започването на обучението се изпраща по електронен път. След като получите съобщението, можете свободно да използвате предлаганите курсове и уебинари.

Достъпът до безплатните криптовалутни единици Рипъл се получава след вземането на пакета, изпратен по пощата. Пакетът съдържа Рипъл карта, която включва потребителското име и парола, позволяващи преглед на натрупаните средства и инструкции как те да бъдат изтеглени. Тъй като токените Рипъл се съхраняват в акаунта на посредника, тегленето им в брой изисква контакт по телефона – това може да представлява недостатък за напредналите инвеститори, но е предимство за начинаещите, защото управляваната по този начин криптовалута е сигурна и може да бъде изтеглена по всяко време.

Пакетът Рипъл и мнения в мрежата

За да съберем отзиви относно пакета Рипъл, проведохме акция в социалните мрежи за събиране на коментари от хора, закупили този продукт. Ето някои от коментарите:

 

Виждал съм пакети от този тип в чуждестранни уебсайтове и съм щастлив, че най-накрая са пуснали нещо подобно на български. Поръчах образователния Пакет Рипъл веднага щом се появи на пазара и лично аз съм доволен, нивото на материалите е прилично, инструкциите за употреба са ясни. Не съм инвестирал преди, сега тепърва започвам, но се справям добре, главно заради добрите основи на курса.

Име: Георги

 

Една моя приятелка си купи Пакетът Рипъл, когато беше в майчинство, за да разнообрази малко монотонното си ежедневие. Попитах я за този продукт и е на мнение, че получените материали изчерпателно обсъждат въпросите, които я интересуват. Не знам дали е използвала криптовалутата, включена в Пакета, но за самия Пакет Рипъл, говореше позвитивно.

Име: Иван

 

Добро обслужване на клиентите, ясни инструкции. По-скоро не е за хората, които веднага започват от борсата и не е за хора, които смятата, че Биткойна е най- добрата криптовалута.

Име: Христо

 

Понякога имам проблем с контакта, тъй като доста дълго отговарят на имейлите, но освен това всичко останало при мен работи. Добро е това обучение!

Име: Стефан

 

Някъде четох, че това е просто карта с букви, съответно е измама… Когато хората не четат за какво става въпрос, се оформят такива спекулации. Много добър начин за получаване и съхраняване на криптовалута. Имам си свои единици и когато дойде подходящото време, ще ги продам.

Име:Васил

 

От 201 коментара, 172 са положителни. Отрицателните обикновено споменават липсата на достатъчно обширна оферта за специалисти, спорадична липса на контакт и слухове в мрежата, че Образователният Пакет Рипъл е измама. Тези обвинения обаче предимно се срещат в подозрителни сайтове, които често се използват за създаване на пиар на конкуренцията. За това обаче вече писахме в статията „Кои са измамниците – нелоялната конкуренция или Пакетът Рипъл?“.

 

Пакетът Рипъл и мнението на редакцията

Според нас, Пакетът Рипъл представлява интересна и доста иновативна оферта за начинаещите инвеститори. Със сигурност безплатните единици криптовалута отличават този продукт от други учебни материали, свързани с инвестициите. Доставените материали ефективно подготвят за първите инвестиции, а начинът на съхранение на Рипъл токените ги прави добре защитени.

Като редакция, даваме на Образователния Пакет Рипъл положителна оценка, както сториха и повечето от нашите читатели. Надяваме се, че този анализ ще отговори на поне някои от въпросите, които си задавате относно този продукт и ще Ви помогне да решите дали Пакетът Рипъл е правилното предложение за Вас.