Analýza produktu aneb balíček ripple (XRP) a naše recenze

Analýza produktu aneb balíček ripple (XRP) a naše recenze

Poslední dobou dostáváme čím dál více zpráv, ve kterých nás žádáte o názor na novinku na investičním trhu, jíž je balíček Ripple. V reakci jsme se rozhodli dnes analyzovat tento produkt a názory na něj, které se shromažďují na českém internetu. Pokusíme se také ve zkratce načrtnout, jaké klienty by mohl balíček Ripple zajímat.

Formy investičních školení

Balíček Ripple je školící balíček určený pro lidi zajímající se o investice do kryptoměn, především do kryptoměny Ripple. Kurzy všeho druhu z tohoto sektoru začínají být čím dál tím oblíbenější, což je odpovědí na rostoucí poptávku po vzdělávacích materiálech z oborů spojených s investováním. Začínající investoři získávání čím dál větší uvědomění, že by neměli začínat s investováním bez solidních teoretických základů, častěji se tedy uchylují ke kurzům všech typů, které mají za úkol připravit člověka na první investici.

Rozlišujeme dva hlavní druhy školení – stacionární a internetová. Výhodou stacionárních školení je přímý kontakt se specialistou vedoucím takový kurz, zaměstnanci některých firem mohou počítat s tím, že pro ně takovou událost zafinancuje zaměstnavatel. Internetová školení jsou zase pohodlnější, nevyžadují věnovat čas na dojíždění a zaručují velké množství materiálů, k nimž se můžeme kdykoliv vrátit – v případě stacionárních školení to stále není standard, a účastníci často využívají jen vlastní poznámky. Navíc může mít přístup k online vzdělávání každý, kdo používá internet, zatímco stacionární školení probíhají především ve velkých městech. Balíček XRP patří mezi internetová školení – takže, jak jsme se zmínili, pohodlnější formu školení. Od konkurence se balíček Ripple odlišuje tím, že je ke každému zdarma přidána kryptoměna Ripple.

 

Klikněte na odkaz

pakiet twój ripple

Zjistěte, jak produkt funguje

 

Novinka na trhu? Vzdělávací balíček s kryptoměnou

Vzdělávací balíček s kryptoměnou je na trhu poměrně čerstvý produkt. Cílem tvůrců bylo vybídnout k nákupu školících materiálů prostřednictvím přidání bezplatných jednotek kryptoměny. Kromě přístupu k školící platformě obsahující kurzy všeho druhu, články, webináře nebo analýzy, zákazníci získávají k dispozici tokeny kryptoměny, díky nimž mohou v praxi využít získané znalosti a zpeněžit tokeny v okamžiku, kdy to uznají za dobré investiční rozhodnutí.

Balíčky tohoto typu cílí spíše na začátečníky, pro které by šlo o první investici do kryptoměny. Vzdělávací materiály vysvětlují proces investice, specifika investování do coinů, analyzují jednotlivé kryptoměny od základů. Právě soustředění se na základy je jedna z hlavních výhod vzdělávacího balíčku s kryptoměnou – specialisté věnující se kryptografickým měnám často vůbec nedbají na to, aby své analýzy přístupným způsobem naučili někoho jiného než jiné specialisty, a bezplatné materiály na internetu se tématu věnují chybně a často povrchně nebo nekonzistentně.

 

Balíček Ripple (XRP) nové řešení pro začátečníky

Po objednání balíčku Ripple bude tento dodán klientovi dvěma cestami. Veškeré informace týkající se přihlašování na školící platformu, stahování materiálů a zahájení studia budou odeslány elektronickou poštou. Po přijetí zprávy tak lze svobodně a bez omezení používat nabízené kurzy a webináře.

Přístup k bezplatným jednotkám kryptoměny Ripple je získán okamžitě po převzetí balíčku zaslaného tradiční poštou. Ten obsahuje kartu Ripple, na níž se nacházejí přihlašovací údaje umožňující získat náhled na shromážděné prostředky a pokyny, jak si je vybrat. Protože tokeny Ripple jsou uloženy na účtu prostředníka, vyžaduje jejich zpeněžení telefonický kontakt – to může být pro pokročilé investory nevýhoda, ale výhoda pro začátečníky, protože takto spravovaná kryptoměna je v bezpečí, a přitom si je lze i nadále kdykoliv vybrat.

 

Objednejte si balíček

Zjistěte, jak investovat

Balíček Ripple a recenze na něj na internetu

Pro shromáždění názorů o balíčku Ripple jsme na našich sociálních sítích provedli akci shromažďování komentářů od lidí, kteří si tento produkt zakoupili. Toto je několik z nich:

Viděl jsem balíčky tohoto typu na zahraničních stránkách a mám radost, že konečně zavedli něco takového v češtině. Sám jsem si objevil vzdělávací balíček Ripple hned, co se objevil na trhu, a osobně jsem spokojen, úroveň materiálů je obstojná, návod k použití jasný. Dříve jsem neinvestoval, teprve se rozjíždím, ale jde mi to dobře, především s ohledem na dobré základy v podobě kurzu.

Jméno: Tomáš

 

Moje kamarádka si koupila balíček xrp, když byla na mateřské, aby trochu narušila monotónnost. Zeptala jsme se jí na tento produkt a myslí si, že materiály, které dostala, vyčerpávajícím způsobem popisují otázky, které ji zajímají. Nevím, jestli už využila kryptoměnu přiloženou k balíčku, ale o samotném balíčku Ripple se vyjadřovala pozitivně.

Jméno: Tomáš

 

Dobrá zákaznická obsluha, přehledné pokyny. Spíš nevhodný pro fanoušky okamžitého startu na burze, a ne pro lidi, kteří si myslí, že Bitcoin je nejlepší kryptoměna.

Jméno: Adam

 

Občas jsem měl problém s kontaktem, protože dost dlouho odepisují na maily, ale kromě toho u mě všechno funguje. Ta školení jsou dobrá!

Jméno: Vojtěch

 

Někde jsem četl, že je to údajně jen kartička s písmenky, takže podvod… když lidé nedočtou do konce, o co tady vlastně jde, tak pak vznikají právě takovéto perličky. Velmi dobrý způsob, jak získat a uchovávat kryptoměnu. Mám své jednotky, a až přijde správný čas, prodám je.

Jméno: Filip

 

Z 201 komentářů bylo až 172 pozitivních. Negativní obvykle zmiňovaly absenci dostatečně propracované nabídky pro specialisty, sporadicky nedostatečný kontakt a klepy z internetu, že má být vzdělávací balíček Ripple podvod. Tato obvinění se ale objevovala hlavně na podezřelých stránkách vylepšujících pozicování, které jsou často využívány k tvorbě černého PR konkurence. O tom jsme už ale psali ve článku – „Nepoctivá konkurence nebo jsou balíček ripple podvodníci?“ 

 

Balíček Ripple a názor redakce

Podle nás je balíček Ripple (XRP) zajímavá a dosti inovativní nabídka určená pro začínající investory. Jednotky kryptoměny zdarma tento produkt jistě odlišují od jiných školících materiálů s investiční tématikou. Dodané materiály by měly efektivně připravovat na první investice, a díky způsobu uložení tokenů Ripple budou tyto dobře zabezpečeny.

Jako redakce hodnotíme vzdělávací balíček Ripple pozitivně, na konec podobně ho hodnotila většina našich čtenářů. Doufáme, že tato analýza odpoví aspoň na část otázek, které si o tomto produktu kladete, a pomůže vám rozhodnout se, jestli je balíček Ripple nabídka pro vás.

 

Klikněte na odkaz

Zjistěte, jak produkt funguje