Investície pre amatérov – stacionárne školenia, on-line webináre alebo Vzdelávací balíček Ripple?

Investície pre amatérov – stacionárne školenia, on-line webináre alebo Vzdelávací balíček Ripple?

Podľa posledných výskumov by až tretina Slovákov chcela začať investovať úspory, ale nie je si istá, čím začať. Keď do hry vstupujú peniaze, priemerný človek sa dvakrát zamyslí, než uloží kapitál do projektu, ktorému nerozumie. Aby sme teda začali premýšľať o investíciách, musíme mať aspoň základné znalosti. A ako ich získať? Dočítam sa o tom nižšie?

Prečo ľudia chcú investovať?

Chuť investovať sa v populácii obvykle objaví spoločne s bohatnutím spoločnosti. Chudobní ľudia nemajúci úspory si z očividných dôvodov nemôžu dovoliť investovať hotovosť. Keď ale máme peniaze navyše, zdá sa byť investovanie prirodzeným ďalším krokom. V našom konaní by sme ale mali začať získaním zodpovedajúcich teoretických znalostí. Odkiaľ ale znalosti vziať? Tu je niekoľko návrhov.

  • Stacionárne školenia – charakteristika školení

Stacionárne školenia s investičnou tematikou prebiehajú v každom väčšom meste. Ich rozhodnou prednosťou je možnosť dialógu a získanie súkromnej pomoci od mentora. Bohužiaľ, školenia vedené skutočnými špecialistami sú zároveň veľmi drahé. Amatér tiež môže mať problém odlíšiť profesionálne vedenie školenia od nejakého pochybnej kvality.

Vyplatí sa to?

Áno, ale len, pokiaľ máme o problematiku záujem alebo sa chceme stretnúť s konkrétnym mentorom. Neodporučiť za to možno školenia z couchingu, ktoré často z hľadiska prípravy rečníkov neodovzdajú žiadne znalosti o investovaní.

  • On-line webináre – charakteristika

Webináre sú pohodlný spôsob, ako si osvojiť informácie prakticky z akéhokoľvek odboru. Webináre vedené odborníkmi alebo amatérmi sú lacná a ľahko dostupná alternatíva stacionárnych školení. Každý začínajúci investor by mal začať lekciami vedenými
s pomocou webinárov. Podobne ako u školení ale môžu mať amatéri problém rozlíšiť hodnotný obsah od internetového scamu a spamu.

Vyplatí sa to?

Rozhodne áno, zvlášť, pokiaľ ste doteraz vôbec neinvestovali a nie ste si istí, či je to pre vás.

  • Vzdelávacie balíčky s kryptomenou

Nedávno sa na trhu objavil nový spôsob vzdelávania v oblasti investícií do kryptomeny. Ide o vzdelávacie balíčky, obsahujúce kompletný súbor materiálov od základov pripravujúcich na prvú investíciu. Súčasťou tohto balíčka sú e-booky, webináre, školenia, rôzne kompendia a slovníčky pojmov spojených s kryptomenami. Ako bonus balíčky vo svojej ponuke zahŕňajú určitý počet jednotiek vybranej kryptomeny. Kupujúci ich tak môže spravovať  v rámci prvej investície a využiť znalosti získané pomocou vzdelávacích materiálov v praxi.

 

Kliknite na odkaz

Zistite, ako produkt funguje

 

Vzdelávací balíček Ripple – správne riešenie pre začiatočníkov?

Vzdelávací balíček Ripple je súbor e-bookov, webinárov a školiacich materiálov, určených pre amatérov investície do kryptomeny Ripple. K balíčku je priložená tzv. karta Ripple, vďaka ktorej možno získať prístup k bezplatným jednotkám kryptomeny a zahájiť praktickú časť investícií.

Školiace materiály dostupné v rámci „Vzdelávacieho balíčka Ripple” sú prepracované a obsahujú rozsiahle kompendium znalostí nielen o kryptomenách, ale tiež o investovaní všeobecne. Vďaka prehľadnosti obsahu je to výnimočne dobrá voľba pre každého, kto by chcel začať svoje dobrodružstvo s investíciami do kryptomeny Ripple. Je to pravdepodobne prvá taká ponuka na slovenskom trhu.

 Súbor materiálov a karta KÓD Ripple

Jedným z najviac inovatívnych riešení použitých v balíčku Ripple je doplnok k vzdelávacím materiálom v podobe tzv. karty  Ripple obsahujúci kód Ripple, ktorý poskytuje prístup k úplne bezplatným jednotkám kryptomeny Ripple ako bonus k balíčku. KÓD Ripple je v skutočnosti prihlasovacie meno a heslo k účtu, na ktorom sú uložené jednotky kryptomeny, ktorú si môžu majitelia balíčku nechať kedykoľvek vyplatiť. K účtu má prístup len osoba majúca kartu s kódom Ripple.

Na vyplatenie jednotiek Ripplu telefonicky kontaktujte prostredníka, ktorý sa stará o kryptomenu. Prítomnosť prostredníka má za cieľ ochranu začínajúcich investorov pred stratami coinov v dôsledku obchodovania s nimi na kryptoburze. Prístupová karta Ripple je možnosť pre tých, ktorí preferujú uchovávanie coinov v off-line režime.

Platené materiály a Ripple zdarma – pre koho je taký balíček?

Balíček Ripple síce skôr nezaujme milovníkov kryptoburzy, je to ale zaujímavé, moderné riešenie určené pre amatérov investícií. V porovnaní so stacionárnymi školeniami Vzdelávací balíček Ripple ponúka rozhodne viac za omnoho nižšiu cenu. Veľkým plusom je tiež bonus v podobe jednotiek kryptomeny, vďaka čomu môže investor takmer okamžite prejsť k praktickej stránke spravovania kapitálu.

Situácia na trhu školenia, webinárov alebo dostupnosti vzdelávacích materiálov vyzerá rozhodne lepšie, než ešte pred piatimi rokmi. Objavili sa nové stránky ponúkajúce štúdium od základov, produkty ako je balíček Ripple a tiež nové metódy investícii, ako napr. kryptomeny. Záujem o také materiály neustále rastie, čo znamená, že ľudia túžia mobilizovať sa a rozmnožovať vlastný majetok, čo samozrejme prajeme všetkým.

 

Kliknite na odkaz

Zistite, ako produkt funguje