Profesionální školení a bezplatná kryptoměna – Vzdělávací balíček TRON

Profesionální školení a bezplatná kryptoměna – Vzdělávací balíček TRON

Móda na investování do kryptoměny stále trvá – podle odborníků e-mince jsou stále jedním z nejziskovějších směrů investice. Ale hodně začátečníků váhá nad zakoupením kryproměny, a neví, jak na to, nezná právní předpisy, které se jí týkají a neorientuje se odkud má čerpat vzdělávací materiály. Naštěstí, z měsíce na měsíc investování do kryptoměny je stále jednodušší.

Budoucnost kryptoměn – do čeho investovat? 

Léta oblíbený Bitcoin v současné době není rozhodně dobrým materiálem na investici. Po velkolepé spekulativní bublině z konce roku 2017 začal kurz této nejznámější kryptoměny náhle klesat. Znalci tématu předpokládají obrat trendu teprve za několik let, nebo i déle.

Bitcoin ale dávno není kryptoměnou, která přitahuje investory. Naštěstí, v současné době se na trhu nachází více než dva tisíce různých coinů, které mohou potenciálně přinést investorům majetek. Ale ne všechny stojí za investování, protože rozhodná většina nedosáhne požadované kapitalizace. Existují však favoriti, ve kterých mnoho vidí opakování toho, co se dělo s Bitcoinem v jeho nejlepších měsících.

Kryptoměna TRON šancí na úspěch? 

TRON je vytvořená čínským programátorem a inženýrem Justinem Sunem moderní kryptoměna. Založená na analogickém k Ethereum systém blockchain, platforma TRON-u má za účel sloužit mezinárodní síti internetové zábavy.

Tvůrce TRON-u si dal za úkol převzít část trhu, zabíraného různými dodavateli, takovými jako jsou Google, Apple, Netflix nebo Stream, aby vytvořil zcela anonymní, nemožnou k cenzurování partnerskou síť, v rámci které tvůrci obsahu a odběratelé budou používat speciálně navrženou kryptoměnu. Tento projekt získal uznání mnoha expertů, jak z východní Asie, tak i Evropy.

TRON vůči ostatním kryptoměnám – proč lidé do něho investují 

Vůči ostatním měnám se TRON odlišuje jasně precizovaným cílem a konkrétními plány na rozvoj. Konečný výsledek bude ve velké míře závislý na úspěchu projektu Suna, ale v této chvíli vypadá celek natolik slibně, že TRON se stal jedním z nejslibnějších altcoinů roku 2018, společně s takovými ambiciózními projekty jako SingularityNet nebo Nitrogen.

Mnoho investorů využívá skutečnost, že TRON je – prozatím – poměrně levný a snadno dostupný. Při čekání na rozvoj partnerské sítě, se už v portfoliích investorů nacházejí jednotky TRON-u s celkovou hodnotou více než půl miliardy dolarů. Popularita této kryptoměny způsobila, že se posledně na českém trhu objevil nový produkt – balíček TRON.


Vzdělávací balíček TRON – co a pro koho? 

Vzdělávací balíček TRON je v České republice prvním balíčkem kurzů a vzdělávacích materiálů určených pro začínající investory. Celek obsahuje řadu e-boků a webinářů, které se týkají otázek spojených s investicemi do kryptoměny, zákony s nimi spojenými, otázkami bezpečnosti a investičného rizika, a také specifikaci investování do TRON-u jako altcoinu.

Takže je to obšírné kompendium znalostí, které může dát solidní věcné základy osobě, která nikdy dříve neinvestovala do kryptoměny nebo dokonce s ní nepřišla do styku. Navíc, ke každému balíčku jsou připojeny bonusy ve formě bezplatných jednotek TRON-u, které se mohou stát prvním aktivem začínajícího investora. Počet jednotek je závislý na balíčku, jaký si klient vybere. Čím větší balíček – tím více bezplatných jednotek.

 KÓD TRON – bezpečná metoda nákupu a uchovávání 

V balíčku jsou jednotky kryptoměny uchovávány v individuálním portfoliu připsaném ke každému nákupu. Kód TRON na kartě připojené k sadě obsahuje přihlašovací jméno a heslo, které dovoluje disponovat nahromaděnými prostředky. Pro zajištění co největší bezpečnosti začínajícím investorům, e-mince jsou uchovávány zprostředkovatelskou firmou. Klient získává pouze generované v offline režimu přihlašovací jméno a heslo. Díky tomu není na takový účet vůbec možný hackerský útok – žádné údaje se nenacházejí v síti, a k jednotkám TRON-u má přístup pouze investor, který získal počtou speciální kartu TRON s údaji potřebnými k přihlášení.

S ohledem a to, že celý kurz je určený začínajícím osobám, organizátoři vynaložili veškeré úsilí o maximální ochranu uchovávaných e-mincí. Jejich vyplacení vyžaduje kontakt s prostředníkem, který také přebírá celou odpovědnost za bezpečnost jednotek kryptoměny.

Je to alternativa pro začátečníky?

Vzdělávací balíček TRON může být zajímavou alternativou pro začínající investory, a také novým způsobem na získání kryptoměny offline. S jistotou je to první takový produkt na českém trhu – většina kurzů nebo webinářů je určená pro středně pokročilého investora nebo přímo odborníky. Hodně let chybělo dobré kompendium určené pro začátečníky – možno tento druh produktu povzbudí k investici osoby, které chtějí umístit úspory do kryptoměny, ale mají problém s pochopením specifické hantýrky podnikatelů.

 

Na závěr – je těžko stanovit, která kryptoměna bude dominovat na trhu v příštím roce, ale prozatím altcoiny takové jako TRON se vyvíjejí slibně. Noví čeští investoři mohou počítat na podporu ve formě balíčku váš TRON, kurzu spojeného s bezplatnými jednotkami kryptoměny. Budeme sledovat jak rozvoj projektu Justina Suna, tak i prodej balíčků a počítáme s velkým úspěchem.

2 Reviews for Profesionální školení a bezplatná kryptoměna – Vzdělávací balíček TRON

Comments are closed.